Alegem să ne implicăm și să punem ”𝙎𝙏𝙊𝙋 𝙗𝙪𝙡𝙡𝙮𝙞𝙣𝙜𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙞𝙣 𝙨𝙘𝙤𝙡𝙞𝙡𝙚 𝙗𝙞𝙨𝙩𝙧𝙞𝙩𝙚𝙣𝙚”!
Astfel, împreună cu mai multe instituții din județ, am dat mâna și am realizat un proiect de prevenire a bullyingului, avându-l ca ambasador pe Tibi Ușeriu.

⛔️ Bullyingul este un cuvânt din engleză care nu se poate traduce exact în limba română, dar se vede, fiind un comportament agresiv intenționat, menit să provoace disconfort, umilire, durere. Din păcate, el este prezent în școlile bistrițene și este necesar să ne implicăm!

• 𝙁𝙞𝙞 𝙥𝙧𝙞𝙚𝙩𝙚𝙣! 𝙄𝙖 𝙖𝙩𝙞𝙩𝙪𝙙𝙞𝙣𝙚, 𝙨𝙥𝙪𝙣𝙚 𝙣𝙪 𝙗𝙪𝙡𝙡𝙮𝙞𝙣𝙜𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙞𝙣 𝙨𝙘𝙤𝙡𝙞𝙡𝙚 𝙗𝙞𝙨𝙩𝙧𝙞𝙩𝙚𝙣𝙚! •

#DeȘtiut
• Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a lansat proiectul de prevenire a bullyingului, avându-l ca ambasador pe Tibi Ușeriu, iar instituțiile partenere sunt: Instituţia Prefectului Bistriţa-NăsăudInspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-NăsăudConsiliul Județean Bistrița-Năsăud– Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională și Asociația Tasuleasa Social.

• Acest proiect de prevenire a bullyingului în școli face parte din misiunea Guvernului României de a crește gradul de siguranță al elevilor și personalului didactic și prevenirea delicvenței juvenile în incinta și zonele adiacente unităților de învățământ preuniversitar.