Tot aud chestia asta cu „Vai, este luni/ Off, este dimineață!”. Pentru mine, cred că dimineața este partea din zi care-mi place cel mai mult, iar ziua de luni este o zi normală, mergem la muncă și aia e.

De unde atâta năcaz cu începuturile astea?!

Uite, eu am altă problemă și o recunosc…nu-mi duc mașina la spălat, nah! Bine, m-am și obișnuit că de asta se ocupă CINEVA       (Bro’, ar fi cazu’ #NumaZic), dar parcă aștept o notificare, gen: „Spală-mă!”.

Adică, să zică și ea ceva acolo, să se plângă, să-mi ceară ajutorul. O văd că-i tristă și prăfuită, dar aștept un semn, o notificare, un bip. ( Uff, am și eu un defect. Asta e…nimeni nu-i perfect! )

Lăsând gluma la o parte, cei de la Caroli și-au dat seama că există un grup de oameni cu multe pe cap și indifernet dacă-i dimineață, luni sau dacă au mașina curată ori ba, după ce s-au înfruptat, pe Salamul Semenic Extra apare Carolimetrul care-i notifică să ducă mâncarea la rece.

Deci, #MâncareCuNotificare!

… și cumva e chiar firesc, într-o perioadă în care avem notificare pentru tot, pentru întâlniri, pentru băut apă, pentru făcut mișcare, pentru VIAȚĂ.

Eticheta asta inteligentă pe care o găsiți pe Salamul Semenic Extra, Carolimetru Termic, te notifică dacă produsul tău nu este păstrat la temperatura optimă.

Acest cadran termosensibil își schimbă culoarea în functie de temperatura produsului:

  • sub 8°C are culoarea verde;
  • peste 8°C incepe să sa coloreze in galben.

Când cadranul termosensibil începe să se coloreze în galben este un semn de atenționare că produsul trebuie reamplasat la rece, sub 8°C.

Atunci când eticheta produsului se face galbenă, nu înseamnă că produsul s-a stricat, ci că acesta trebuie pus la rece.

Așadar, în diminețile alea când gândul merge spre pat, în loc să iasă cu tot corpul spre ușă, măcar există #MâncareCuNotificare, să fie o treabă rezolvată: „ Semenicul merge la rece!”

Măi, domnii ăștia care faceți mașini inteligente, păi…o notificare de spălare, un strigăt de ajutor, punem și noi la mașinile astea. Dar, cu precizarea că mesajul să fie transmis direct către Marcvart, să evităm scurtcircuitarea notificării. Da?

PS: Auzi, dacă tot duci mașina la spălat, Bro’ schimbă și tu cauciucurile alea, că e gata… mergem spre vară!!!

3

Comments