Am vrut să fac o schimbare, așa că o să fac exact același lucru, dar în altă parte.

 〈10.01.2018〉

– Aha. Și?
-… păi cum să-mi declare iubire veșnică, într-o lume în care totu-i trecător?
– Aha. Și?
-… s-a căsătorit!
– Aha.

〈09.01.2018〉

Din nou în fața unei uși și a unei secretare care-i acoperită de mape cu „hârtii de semnat”. Am ajuns atât de devreme încât, după ce am parcurs tacticos, în gând, temele discuției ce va urma, am timp să văd detaliile. Secretara are o broșă cu un coșuleț cu flori, care pare să fi fost mărțișor în prima viață, apoi îi observ pantofii de un galben strident, purtați, după cutele laterale și de la vârf, dar cu o talpă care n-a atins asfaltul.
Cu siguranță, Doamna este din categoria celor care au un sertar, dacă nu, chiar un dulap plin cu „lucruri de birou” și care-și lasă mereu pe spătarul scaunului, un sacou. Asta mă face să zâmbesc și pe ea să fie atentă la mine.
Așa realizează că nu m-a servit cu zahăr, dar o liniștesc, că-mi place cafeaua neagră, să-i înțeleg gustul și rostul.
Cafeaua are harul ăsta de a sparge liniștea dintre oameni și de a le dezlega limbile. De la zahăr am ajuns la muncă, relații, copii și s-a început un joc al coincidențelor. După zece minute eram cunoștințe și dacă nu ieșea Domnul din spatele ușii, ajungeam prietene.
#FragmenteDinViață, fără concluzie, dar care-ți rămân pe retină și-n suflet, apoi constați că există niște momente, când nu faci nimic și ești fericit și altele când faci totul și ești nefericit. Așa că, să ne concentrăm pe momente. 

〈08.01.2018〉

La vida e 〈tem〉bella!

〈06.01.2018〉

Pentru a ajuta Lumea, prima dată trebuie să învățăm să ne ajutăm între noi!

〈05.01.2018〉

Dragostea-i o mângâiere

〈04.01.2018〉

Am început organizarea întâlnirii de 10 ani [#băbăiatule au trecut 10 ani] de la terminarea liceului și ➡️
1. Nu-mi dau seama cum dUamne au trecut anii;
2. La de astea tre’ să mergi însoțită, așa că am 5 luni, până-n Mai când e întâlnirea, să mă hotărăsc ce Motor îmi iau. 🏍
Pfoai, la discuțiile alea între fete, parcă mă văd zicând ➡️ “Al Meu, al Meu e foarte puternic, mă duce peste tot, pe unde vreau eu și are mulți centimetri [cubi]. ” Vrum, vrum!!! 😜

〈03.01.2018〉

Viața bate filmul [din capul tău]
• Hai, #SăFimFapte •

〈03.01.2018〉