După ce am descoperit secretul agriculturii din Franța, azi m-a lovit încă o știre: „Facebook a șters mai multe postări ale lui Mark Zuckerberg, accidental”.

Cum vine asta, chiar nu înțeleg!?!

Deci, Mark – fondatoru’ lu’ Facebook, a postat (ca tot omul) niște mesaje la el pe wall.  A scris și două mesaje despre răspândirea de știri false pe Facebook și despre rolul acestora în alegerile prezidențiale din SUA. Până aici,  #TătNormal.

Apoi, marți 29 noiembrie, au fost șterse din greșeală de pe rețeaua de socializare, vreo 10 mesaje.

No, dă-mi pace!

În decursul zilei de marți, postările au revenit pe Facebook, iar compania a anunțat că ștergerea acestora a fost cauzată de o eroare în sistemul site-ului.

Asta este– SISTEMUL, SISTEMUL e de vină!

„Postările au fost eliminate din greșeală…aproximativ zece” – Facebook

Ciudat este că n-au zis că Rusia este de vină. Că sunt variante limitate, când se întâmplă chestii de astea: Soroș, Rusia, Sistemul sau Binomul.

Cert este că, s-au șters, dar au reapărut! De ce s-a defectat sistemul chiar la el? Retorică…

( în nici un caz, mesajele n-au fost ascunse „Hide”, oamenii au sesizat, iar Mark a trebuit să găsească o explicație. În nici un caz!)

A…, apropo de Rusia. Acolo s-au evaporat 31 de milione de dolari. Cum? În Rusia nu-i sistemul, acolo a fost un atac cibernetic.

Știrea sună așa: Banca Centrală a Rusiei a fost ținta unui atac cibernetic în urma căruia au fost sustrase 2 miliarde de ruble, echivalentul a 31 de milioane de dolari

DAR,  hackerii vroiau să fure 5 miliarde de ruble, dar experții în securitate cibernetică ai Băncii Centrale a Rusiei au reușit să îi blocheze.

“Din fericire, am putut recupera o parte din bani”, a declarat Artiom Sychev, reprezentant al băncii.

Acesta n-a dat alte detalii, dar este bănuită o grupare extrem de sofisticată ce ar avea legături cu Coreea de Nord,  numită „Lazarus”.

Concluzie? Ce concluzie?

Tehnologia își face de cap! Eu v-am mai zis că o să se răzbune.