Știai că, dacă iei 3 în BAC, ai șanse mari să ajungi Secretar de Stat?

Se-ntâmplă-n România și chiar sub Guvernarea PNL! #AșaCeva

Detalii, chiar aici– Cu 3 la BAC a primit cadou o funcție la stat de la tata-liberal. Tata a fost numit de Orban șef la AVAS

Apoi, Premierul Orban tocmai a declarat că nu va mări alocațiile copiilor și nici salariile din învățământ, de la 1 septembrie 2020, asa cum s-a promis.

Având în vedere că domnul Prefect Stelian Dolha a zis în fața a peste 350 elevi și profesori cu performanțe la etapele județene și naționale ale Olimpiadelor, că educația-i importantă și trebuie susținută, îl rog să-l sune pe Orban și să-i spună că-l face de tătă minunea, cu decizia asta!

Educația are nevoie și de sprijin financiar, nu doar moral, domnu’ Prefect Dolha. Înțeleg că vreți să ieșiți în evidență, dar nu vă sincronizați vorbele cu faptele colegilor d-voastră de la București.

Încă una și mă duc! PNL înțelege că Sănătatea este un domeniu important așa că vrea să o privatizeze. Mai exact, o să fim obligați să contribuim la firme private cu asigurarea ptr sănătate. Oops!

În acest caz, dispare caracterul social al asigurărilor de sănătate, ceea ce înseamnă că cetățenii vor avea acces la Sănătate doar în funcție de grosimea portofelului?

Dar e în regulă, că dacă face PNL e mirobolant…!

…sau nu!

BONUS: Ministerul Finanțelor, AZI s-a împrumutat cu ÎNCĂ 105 mil. lei peste nivelul de 500 mil. lei programat, în prima licitaţie din acest an, la o dobândă anuală de 3,85%.

SURSĂ, AICI