Vedem că iese lumea-n stradă, la noi, în Est, în Vest, #Occupy e în ascensiune, însă să faci un flashmob în 165 de orașe, din 43 de state din SUA, în peste 180 de cinematografe, în aceeași zi, 4 aprilie și să difuzezi filmul „1984”, în replică la politicile administrației președintelui Donald J. Trump, asta-i deja un fel de aglutinare a intereselor colective și crearea unei culturi politice.

Nici n-are rost să mai vorbim de imboldul din umbră, susținerea culturală/cinematografică, că-i evident, dar referindu-ne doar la mecanismul de contagiune care se va crea, de data asta o să se formeze un cadru de raționalitate afectivă la un alt nivel.
Cum-sensualis la puterea 180+!

Mai mult, o parte din încasările obținute vor fi donate/ folosite pentru a finanța alte programe educaționale sau privind comunitatea.
Vorba aia, Rethinking the Unthinkable​​​!
___
Filmul este o adaptare din anii ’80 a cărții cu același nume de George Orwell. Acțiunea romanului are loc într-un viitor distopic și prezintă o parte din viața intelectualului Winston Smith sub opresiunea guvernului totalitarist. #DeVăzut

2

Comments