Atât de mult se vorbește despre schimbare, stil de viață sănătos, să ne întoarcem la noi, să…, să.., să…, încât toate astea ajung să te obosească și mai tare, iar la final ajungi să-ți bagi picioarele, pentru că nu mai ai resurse.

Ce-i de făcut? N-am sfaturi de dat, știu doar că:

  1. Sunt două zile când poți să zaci, să fii trist, să te plângi și să nu faci nimic, „ieri” și „mâine”. Așa că, azi ar fi o zi numa bună să începi schimbarea aia despre care ai pomenit în seara de Revelion (ăla care a trecut). Poate că nu te ține mult fenomenu’ schimbării, dar așa suntem noi oamenii, învățăm greu să ne ținem echilibru’. Uită-te la bebeluși cât de greu încep să meargă, iar când se dezechilibrează, luăm asta ca pe un lucru firesc și sunt chiar haioși. Așa că, ai picat, te-ai ridicat, aia e, o iei de la capăt, ce-i atâta năcaz și tragedie. Chill!
  2. Înconjoară-te de oameni puși pe caterincă. De ăia cu care să râzi și să uiți de ce faci asta, dar și să poți să plângi, iar la final să fie tot cu râs, dans și voie bună. Prieteni de ăia cu care să ieși la cafea în pijamale. E ok și doar să-ți propui asta, o să vă amuzați de idee.
  3. Sex, dar nu o să dezvolt subiectul, că bănuiesc că știți despre ce-i vorba. (Sper din tot sufletu’!)
  4. Evitați să mai căutați sensu’ vieții sau „ de ce trăiesc eu pe acest Pământ?”. De aia, să mai fie unu care să ocupe loc, să respire, să râdă, să vadă, să facă gesturi faine pentru alții și evident, să facă sex, nah. Pana mea, zici că toți trebuie să avem un scop suprem, să fim Președinți. E ok, doar SĂ FII și să TE BUCURI CĂ EȘTI. Poate că o să parcă ca un discurs de ăla motivațional, dar ai o grămadă de treabă doar stabilindu-ți să trăiești.
  5. Nu există pastila fericirii, dar un B12 tot poți să iei.
  6. Fii sincer cu tine și cu ceilalți! Uite, de exemplu’ eu trebuia azi să scriu despre prietenii de la B12 Vital și puteam să mă dau specialist în medicină, dar chiar nu-s. Nah, nimeni nu-i perfect, nici măcar eu. Așa că, vă las aici câteva informații, cu specificația că-s chair bune vitaminele astea. #PePieleaMea

B12 Vital este un supliment alimentar care conține 100 µg de vitamina B12, ajută în cazul senzației de extenuare, reduce oboseala inexplicabilă și îmbunătățește calitatea somnului. În plus, alungă stările de neliniște și îți readuce bucuria de a trăi. Consumul de B12 Vital asigură necesarul zilnic de vitamina B12 care furnizează suficientă energie atât pentru eforturile fizice cât și pentru cele intelectuale.

Vitamina B12 contribuie la buna funcționare a sistemului nervos. Ea are grijă de transmiterea impulsurilor nervoase în tot corpul, de menținerea acuității simțului tactil și auditiv, dar și de percepția durerii, de menținerea echilibrului sau de capacitatea de învățare. Intervine la procesul de maturizare al globulelor roșii, ajutând astfel la înlăturarea oboselii și anemiei. În plus, are un rol important în protejarea celulelor hepatice, împiedicând depunerea grăsimilor în ficat.

Cui se recomandă B12 Vital?

Persoanele vegetariene sau vegane sunt cele mai expuse la riscul de a nu beneficia de un aport alimentar zilnic optim de vitamina B12. Pe de altă parte, procesarea excesivă a produselor din carne sau din lapte face ca vitamina B12 din aceste preparate să fie mult diminuată. Senzația de oboseală sau chiar extenuare, de scădere a capacității de concentrare și a memoriei, pot fi manifestări ale unui deficit de vitamina B12. Există și cazuri speciale în care este nevoie de un consum suplimentar de vitamina B12. Este cazul gravidelor și al persoanelor în vârstă.

Produsul se găsește în principalele lanțuri de farmacii, îl poți lua fără prescripție medicală, iar dacă vrei să citești prospectul, intră pe site și acolo găsești mai multe detalii.

7. Dacă nu funcționează nici cu prieteni, nici cu pastile, ajută pe cineva, fă un lucru bun. Mno, asta chiar că-i simplu și are efect garantat. Să fii bine, faci bine… .