Știi momentul ăla când conștientizezi ca-i musai să faci mișcare, dar „nu ai timp”, însă de „luni” te apuci de sală sau de ceva efort aerob? Hai, că știu că știi.

…și, uite așa trec luni și luni.

Poate că cea mai faină soluție la treaba asta e să-ți iei un ceas care să te motiveze. Da, exact cum ai citit. Un ceas care să-ți zică numărul de pași făcuți, cât ai dormit, iar dacă poți să-l conectezi la telefon și să controlezi camera foto cu el, notificările și alte chestii este și mai și.

Nu-i vorba de smartwatch (mi se par estetic- hâde), ci de ceasurile hybrid.

#CaSăȘtiți

Best hybrid smartwatches în 2018: Fossil, Garmin, Withings.

Testez un Fossil Hybrid Smartwatch Q Jacqueline și chiar mi se pare simpatic. E un ceas hybrid care arată ca unul clasic dar care se comportă ca un ceas smart. E alimentat de o baterie proprie ( deci, nu e nevoie să-l încarci), primește notificări, actualizări imediate când schimbi fusul orar , poți urmări rezultatele în fiecare zi – pașii efectuați, distanța parcursă și caloriile arse, poți să-ți activezi camera foto de la el și multe altele.

… și ca să vedeți că are „efect”, GATA- mă duc să-mi fac pașii pe azi, că-s restanțieră. 🙂

PS: Dacă tot sunt la capitolul recomandări, pentru că tot a venit toamna, încă un pas bun este B12Vital. Un supliment alimentar care conține 100 µg de vitamina B12 sub formă de metilcobalamină, adică asigură necesarul zilnic de vitamina B12 ( o vitamină esențială pentru organism), care furnizează suficientă energie atât pentru eforturile fizice cât și pentru cele intelectuale. Deci,  ajută și în cazul senzației de extenuare, reduce oboseală și îmbunătățește calitatea somnului.

Ce este vitamina B12?

Vitamina B12 este o vitamină hidrosolubilă, esențială pentru organism. Vitamina B12 nu poate fi sintetizată de către organism și, de aceea, este nevoie de un aport extern de produse care conțin vitamina B12. Vitamina B12 se găsește aproape exclusiv în alimente de origine animală, cum ar fi peștele, fructele de mare, carnea, ouăle, produsele lactate. O cantitate mare de vitamina B12 conținută de diversele tipuri de alimente consumate, nu reprezintă o garanție a atingerii necesarului zilnic de substanță activă necesară organismului uman.

Bine, e ok de luat așa, în general, dar e să zicem, un ajutor și când vrei să faci și mișcare. Îl găsiți la toate farmaciile, nu-i stres și îi recomand, pe testatelea ( și fiind de la WÖRWAG Pharma, ai și garanția că-i ok, calitativ vorbind).

Vă mai uitați pe site și vă lămuriți și de acolo: http://b12vital.ro/

Am plecat să-mi fac pașii! Cei 10.000 de pași.  🙂